Wilt u uw op uw aankomende Open Dagen nog meer innovatieve ontwikkelingen laten zien? Kies dan voor 3D-Foodprinting door 3DOKprinting!

Tijdens deze demo kan het logo van uw school in bijvoorbeeld tonijnmousse, wortelmouse of garnache geprint worden. Daarnaast wordt op een beeldscherm toelichting gegeven op de mogelijkheden en ontwikkelingen rondom 3D-Foodprinting.  Ook is het mogelijk om samen met studenten het geprinte logo op een professionele manier te completeren waardoor er een uniek gerecht gepresenteerd kan worden!

Deze demo is inclusief:

  • Materialen
  • Voorbereiding receptuur
  • Huur printers (2x)
  • Gewenste logo prepareren
  • Monitor met ondersteund videomateriaal
  • Inzet op locatie (max 4 uur)
  • Reiskosten

Deze demo gebeurt met de Focus van byFlow, een  draagbare 3D-Printer die naast voedsel /pasta’s (denk ook aan klei!) ook alle gangbare filamenten kan 3D-printen.  Dit maakt deze printer uitermate geschikt voor onderwijsinstellingen die naast een Horeca-opleidingen verschillende -technische- leergangen op verschillende locaties aanbieden.

Onderwijsinstellingen die in 2016 met 3D-Foodprinting kennis gemaakt hebben:

                     

Overtuigd?
Dan hebben we nog een leuk aanbod:
3DOKprinting is reseller van deze unieke 3D-Printer. Wanneer uw onderwijsinstelling binnen 3 maanden overgaat tot aanschaf van deze printer via 3DOKprinting dan crediteren wij 50% van de demo(‘s) die wij voor u verzorgd hebben.

Wilt u in de aankomende maanden op uw Open Dagen het onderscheid maken?  Vul dan het aanvraagformulier in of bel me voor een afspraak.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube